Reviews

Moeder

24 december 2021

Door het vele huilen van ons zoontje was het genieten ver te zoeken en duwde ik hem vaak zo ver mogelijk bij mij weg. Na eerst aan mezelf te hebben gewerkt was het tijd om aan onze hechting te werken. Hierbij heeft Eva ons geholpen door middel van video opnamens. Dat was soms erg confronterend maar ook zeer leerzaam. Door de vele handvatten die ik van haar heb gekregen kan ik nu zeggen dat ik er klaar voor ben om het ‘alleen’ te gaan doen.

 

Moeder

22 juni 2021

Dankzij de huisbezoeken van Eva weet ik nu hoe ik beter met mijn dochter om kan gaan. Het gaat nog niet altijd super goed ( hoeft ook niet) maar door de handvatten die wij hebben gekregen weten mijn dochter en ik er nu wel beter mee om te gaan. Zo heeft zij haar woede uitbarstingen beter leren beheersen en ik weet er nu ook beter mee om te gaan. Dankzij de video begeleiding wordt je ook wel even met de neus op de feiten gedrukt. Het was wel een goede manier om te zien hoe je reageert op je kind. Bedankt voor alle hulp en luisterend oor die je ons hebt gegeven. En de tijd die je voor ons genomen hebt.

 

Natalie

29 januari 2021

Na de vroeggeboorte van onze dochter (met 29 weken geboren) kwam onze wereld volledig op z’n kop te staan. Gelukkig bleek onze dochter sterk en gezond te zijn en kregen we veel hulp van professionals om haar groei en ontwikkeling te monitoren en bij te sturen. Toen Emilia de biologische 2 jaar bereikte kwam zij in de kinderpuberteit terecht. Dat was heel heftig voor ons. Via Indigo Preventie kwamen we bij Eva terecht om ons bij te staan om Emilia’s emoties te leren reguleren en meer stabiliteit te krijgen in ons gezin.

Het was heel fijn om een professional als Eva mee te laten kijken in wat we anders konden aanpakken en hoe we onze kleine meid het beste konden sturen. Eva nam de moeite om ons goed te leren kennen en onze gezinssituatie goed in kaart te brengen. Via diverse opdrachten zoals het filmen tijdens naar bed brengen en tijdens het eten kon Eva achteraf duidelijk aangeven waar de knelpunten zaten en hoe we onze dochter het beste konden benaderen.

We zijn heel blij met Eva’s hulp, ze heeft ons zoveel tools en inzichten gegeven. Bijoorbeeld hoe we Emilia rustig kunnen krijgen, hoe we haar uit een driftbui krijgen, haar in slaap kunnen krijgen… Hierdoor hebben we weer balans in ons gezinsleven teruggekregen. Eva gaf ons tips waar we nog lang iets aan zullen hebben!

 

Chi

7 juli 2020

“Wanneer komt Eva?” is de vraag die ik nog hoor voorbij komen van Thiago en Luna.

Wij keken er elke keer naar uit naar je komst, wat gaan we dit keer doen? En wat zullen we dit keer leren van elkaar? Eva vertelde dat altijd heel duidelijk, en liet met behulp video opnames goed zien wat er allemaal gebeurd. Bedankt Eva voor je tijd, inzet, hulp en medeleven.

 

Nazila

4 juli 2020

Ik vind Eva een geduldig, behulpzaam en lief persoon. De huisbezoekjes van Eva hebben mij en mijn dochterje best wel geholpen. Nog steeds heb ik contact met Eva als ik ergens mee zit en vragen heb. Zij helpt mij graag nog steeds met mijn vragen. Ik heb respect voor haar en de manier van haar opvoedingsbegeleiding. Dankjewel Eva voor je geduld! Ik wens je het allerbeste. Nazila en Nilia

 

Well

14 mei 2019

De huisbezoekjes van Eva zal ik nooit vergeten. Eva is een lieve, geduldige en zachtaardige persoon. Zij heeft mij ongetwijfeld geholpen om de band tussen mij en mijn dochtertje hechter te maken. Bij de eerste keer filmen vond ik het heel spannend. Maar wat fijn om al die feedback te krijgen van Eval! Leerzaam voor mij als mama maar ook voor het hele gezin. Bij elk huisbezoek zoveel geleerd. Echt een aanrader! Dankjewel Eva voor je aandacht en leerzame tips…we wensen je heel veel succes!!

 

Zakia Baghour

15 februari 2019

Ik ben via het EMC in contact gekomen met Eva. Vanaf de kennismaking was er sprake van een prettige sfeer. Eva is zachtaardig, communicatief sterk en laagdrempelig.

Daarnaast kijkt zij goed naar de behoeftes van zowel moeder als kind.

Geen enkel moment heb ik tijdens de VIPP training als onprettig ervaren! Eva geeft goede tips en handvaten, maar respecteert ook wanneer je hier vanaf wijkt. Ik heb veel kennis opgestoken over de communicatie, hechting en opvoeding van onze eenjarige dreumes. Mede dankzij Eva ben ik zelfverzekerd geworden als mama en heb ik veel vertrouwen in de toekomst!

 

Senem

14 februari 2019

Voor mijn dochter van 18 maanden hebben wij de video home training gehad. Enorm tevreden met de zachte aanpak van Eva. Zonder op te dringen weet ze je met kleine tips te helpen tot een succesvol resultaat. Ook op de dagen dat er geen training was kon ik haar laagdrempelig benaderen met eventuele vragen. Dankjewel Eva en veel succes in het verder begeleiden van gezinnen.

 

Chayenne

15 januari 2019

In het begin moest ik erg wennen aan het voor de camera opdrachten uitvoeren en jezelf later terugzien op video. Maar na een paar keer was ik daar wel aan gewend en voelde het vertrouwd.

Ik heb de bezoekjes als heel fijn en warm ervaren en als een onzekere alleenstaande moeder heb ik er veel positiviteit uit kunnen halen over hoe de hechting tussen mij en mijn zoon is. Ook veel handige tips.

 

Melanie

19 december 2018

Terugkijkend op de cursus kan ik niet anders zeggen dan dat zowel mijn dochter en ik het als ontzettend prettig hebben ervaren. De praktische tips en onderbouwing gaven mij veel bevestiging m.b.t. de manier waarop ik mijn dochter opvoed. Ik kan het een ieder aanraden.

 

Yasmine

14 november 2018

De huisbezoeken van Eva hebben ons als gezin goed geholpen. Spelen en interactie met je kind is heel belangrijk en door de huisbezoeken van Eva is dat alleen beter geworden. Wij nemen nu echt de tijd om elke dag iets te doen met onze dochter en dit heeft een goede effect op haar en haar ontwikkeling.

 

Jelena Mun | mama van Mila

18 december 2017

Onze Mila is erg aanhankelijk. Omdat zij ook vaak huilerig was maakten wij ons zorgen. Via Indigo Preventie kwamen wij bij Eva van Gezin & Gehechtheid terecht. Vanaf dag 1 heeft Eva duidelijk uitgelegd wat ze ging doen. Tijdens de opnames van Mila was zij erg professioneel en legde alles goed uit. Bij het terugkijken van de video’s hebben wij veel geleerd. Uiteindelijk zijn wij erachter gekomen dat het allemaal goed is met Mila. Eva legt alles op een rustige en fijne manier uit, hierdoor voelde ik mij op mijn gemak tijdens de begeleiding. Lees je dit en zit je als ouder in dezelfde situatie, dan kan ik Eva van harte aanbevelen.

 

Mama van een bijna-3-jarige meid

11 november 2017

Dit was een topervaring! Toch het inzicht van lichaamstaal naar mijn kind toe en andersom. Hoe het in een klein gebaar zit, de liefde en veiligheid naar elkaar.